זהו הקורס הראשון מבין שני הקורסים של Whiskademy, המהווה למעשה את הקורס הבסיסי, ממנו תוכלו להמשיך בשלב הבא אל הקורס השני, שהוא הקורס המתקדם.
מה תקבלו במסגרת הקורס הבסיסי?
הקורס הבסיסי מכיל 27 שיעורים ומרוכז על פני קרוב לחמש שעות.
נקיף את הנושאים העיקריים, הנחוצים בכדי לבנות תשתית של ידע בסיסי ולקבל יסודות נכונים לכניסה אל עולם הוויסקי ולהבנת תכונות המשקה הנפלא הזה.
בקורס נתמקד בעיקר בעולם הוויסקי הסקוטי, שהוא המורכב, המגוון והמרתק מכולם ולכן גם מהווה את הפלטפורמה הטובה ביותר להבנת עולם הוויסקי בכללותו.
תוכנית השיעורים בקורס עשירה ומפורטת מאוד. בנוסף, תמצאו בקורס טיפים מעשיים, המלצות ועצות, בהם תוכלו להיעזר כדי להגביר את הנאתכם מהמסע האישי שלכם בעולם הוויסקי.
אז קדימה, בואו נצא לדרך, ונהנה ממסע משותף אל עולם הוויסקי......
3 שיעורים במתנה...ל'טעימה' מתוך הקורס
1. כיצד נוצרת אצלנו חוויית הטעימה
2. צבע הוויסקי
3. שתיית בלנדד ויסקי
תוכנית הקורס
רכישת הקורס
לחצו כדי להרחיב / לצמצם
מדוע כדאי ללמוד להבין ויסקי ? | 11:06 |
מידע כללי לגבי ויסקי | 19:03 |
ההיסטוריה של הוויסקי הסקוטי | 11:44 |
אזורי הוויסקי בסקוטלנד | 21:10 |
המרכיבים ‘הקלאסיים’: שעורה, מים ושמרים | 12:29 |
גורמי השפעה נוספים: אדמת כבול וחביות עץ אלון | 11:47 |
שלבים 1-3: הלתתה, בישול ותסיסה | 9:48 |
שלב 4: זיקוק דודי | 17:18 |
שלבים 5-6: יישון וביקבוק | 9:31 |
סינון קר | 7:02 |
מסורת מול קידמה בייצור וויסקי | 12:12 |
ביקבוק עצמאי | 7:55 |
גריין וויסקי | 7:32 |
רקע כללי | 6:44 |
ההיסטוריה של הבלנדד הסקוטי | 7:58 |
חוסר השקיפות לגבי הרכב הבלנד | 9:48 |
אמנות העירבוב | 11:21 |
שתיית בלנדד וויסקי | 4:55 |
יישון וויסקי בחביות | 19:16 |
מבוא לטעימת וויסקי | 4:40 |
כיצד נוצרת אצלנו חוויית הטעימה | 7:06 |
חוש הריח וחוש הטעם | 12:52 |
השלבים הבסיסיים בטעימת וויסקי | 18:12 |
צבע הוויסקי | 7:55 |
צלילות / עכירות הוויסקי | 1:47 |
תופעת ה’ערפל הסקוטי’ | 6:16 |
ליקר וויסקי | 5:42 |
ניתן לשלוח הודעה אישית למקבל המתנה
הנחה כמותית מיוחדת תינתן בהתאם לסכום הרכישה
רכישת הקורס
ניתן לשלוח הודעה אישית למקבל המתנה
הנחה כמותית מיוחדת תינתן בהתאם לסכום הרכישה